Familieopstellingen

Familie opstellingen, ook wel systeem opstellingen genoemd, werken met het gegeven dat je een onderdeel bent van het geheel.

Een systeem is bijvoorbeeld je familie, de mensen waarmee je  omringd wordt,  je werk of andere situaties waarin jij je bevindt. Maar ook alleen jijzelf met al je eigenschappen en energieën in en om je heen bent een systeem.

In een opstelling wordt dit systeem waarvan je deel uitmaakt zichtbaar en voelbaar gemaakt.

Het doel van een opstelling?

Leven is een ontdekkingstocht naar jezelf. Je komt impulsen en situaties tegen die je diep raken. Het doel van een opstelling is om de energie die daarbij geblokkeerd is geraakt weer te laten stromen, zodat je besef krijgt van de mogelijkheden op je pad.

De opstellingen zijn 1 op 1. Je komt met de vraag waar je mee rondloopt. We belichten deze samen in een voorgesprek. Hierdoor krijgen we in beeld welke aspecten, symptomen en dynamieken er spelen in jouw systeem.  We noteren dit op een A5-je en jij geeft ze een plek in de ruimte. Op deze manier kan je doorvoelen en ervaren wat ze met je doen en je krijgt zicht op hoe ze zich tot jou verhouden. Immers, je verplaatst je in die andere energie. Ik begeleid je hierin zodat je steeds dichter bij jezelf komt en je de lading durft toe te laten. Deze lading krijgt zo de mogelijkheid om zich te verbinden met je lichaam, emoties en denken. Ze vormen de krachtbronnen om te groeien naar wie je werkelijk bent.

Thema opstelling:

Je kunt ook kiezen om niet met een vraagstuk te komen, maar om een thema opstelling te doen. Bijvoorbeeld een voorouder opstelling, chakra opstelling of orgaan opstelling. Dat geeft je inzichten vanuit deze thematiek en belicht onderweg ook dingen die je lastig vindt zonder die als uitgangspunt te nemen.

Tijdens de opstelling noteer ik de belangrijkste dingen die we tegenkomen en geef ik je oefeningen om het besef dat  je meeneemt uit de opstelling nog tastbaarder te maken in je dagelijks leven.

Kosten € 90,00

De familieopstellingen vallen niet onder de paraplu van een beroepsvereniging.