Cranio sessies

Hoe ziet een Cranio sessie eruit?

In een Cranio sessie leg ik mijn handen op het lichaam en wacht ik tot beweging zich kenbaar maakt. Spieren, organen, alle weefsels in ons lichaam hebben een specifieke bewegingstaal, aangezet door ademhaling, hartslag en het zacht pulseren van het cerebrospinaal (hersen- en ruggenmerg-) vocht. Dit vocht circuleert in de ruimten die ontstaan doordat de hersenen en het ruggenmerg zijn ingepakt in een vliezensysteem. Rondom de vliezen bevinden zich de schedel (het cranium) en de wervelkolom die eindigt in het sacrum.

CranioSacraal creëert ruimte en ontspanning in de lagen die het centraal zenuwstelsel beschermen en beïnvloeden zodat jij zo optimaal mogelijk kan functioneren. 

Door het volgen van de Craniosacrale puls ontstaat er diep contact. Het denken verdwijnt naar de achtergrond en er ontstaat ruimte waarin gestagneerde energie (pijn, emotie) uit haar isolement kan komen. Het lichaam krijgt de kans zich te herstellen en je krijgt zicht op jezelf. De mogelijkheid dient zich op zo’n moment aan om te kiezen voor het lichaamsgerichte psychologische onderzoek naar jezelf. Echter ook zonder diep in te gaan op onderliggende patronen zorgt Craniosacraal voor pijnverlichting ontspanning en rust in je systeem.

Hier vind je ervaringen van cliënten.

Wanneer een Cranio sessie?

Wanneer je wil werken aan het contact met jezelf en je lichaam. Bijvoorbeeld omdat je daar behoefte aan hebt en de noodzaak toe voelt. Of wanneer je zwanger bent, bij stress, burn-out, vermoeidheid, slaapproblemen, de overgang. Maar ook bij rugklachten, schouder- en nekproblemen, hoofdpijnen, spastische darmen, verdriet, trauma verwerking.  

Praktisch

Een sessie kost € 85,- en duurt een uur. De nota is na de sessie te voldoen via pin of contant.

Sessies die niet 48 uur van te voren zijn afgezegd, worden volledig in rekening gebracht. Sessies die binnen 24 uur van te voren worden afgezegd  wordt de helft in rekening gebracht

Klik hier voor contact gegevens,  registratiegegevens en vergoedingen.