Ervaringen

Direct tot de kern van mijn klachten

Voor mij komt de CranioSacraal  therapie direct tot de kern van mijn klachten. Het geeft mij innerlijke rust en ruimte waardoor er broodnodige energie vrijkomt. Het leert mij ook beter te luisteren naar mijn lichaam. Kortom het verrijkt mijn leven.

>> I. de Jong, Zandvoort


Ik kan niet zeggen dat ik snapte wat het inhield, maar ik zag wel nadat ze Olivia had behandeld dat ik al een andere baby mee naar huis nam…. rustiger, blijer…

Tijdens de rit naar huis werd ze wakker, en keek me met grote ogen aan. Heel rustig, alert, en intens.

Bij een baby zie je het resultaat van hoe ze voor en na de behandeling is. Dat was voor mij de grootste graadmeter. Een heel andere baby. Ik begreep later dat ze problemen had bij haar darmen, en door de behandeling is dat weer in balans gebracht. Gereset als het ware. Mij heeft het ook geraakt. Het is moeilijk uit te leggen, maar het helpt me op fysiek, mentaal, en emotioneel vlak. Dat is Jetske haar grote kracht.

>> Sacha, Haarlem


Chronische pijnklachten verzachten

Als kind heb ik meningitis gehad waardoor ik erg veel last van hoofdpijnen en soms migraine heb. Daarnaast veel pijnklachten in lijf. Er is Fibromyalgie vastgesteld door de reumatoloog. Ik heb geen baat gehad bij de fysio nog bij de manueel therapie. Wel jarenlang in behandeling geweest, met het idee dat het toch ergens beter moest gaan. De behandelingen ervoer ik als hardhandig de pijn werd erger. Op een gegeven moment kwam ik in aanraking met Jetske.

Craniosacraal geeft me enorm veel verlichting en inzicht in hoe ik met mezelf omga en wanneer ik pijn krijg en waarom. Het is een zachtzinnige manier om mijn spieren te ontspannen en weer veel beter te functioneren.

>> Client, Santpoort


Geen frozen shoulder meer

Zowel links als rechts heb ik een frozen shoulder gehad, hetgeen volgens mijn internist mede werd veroorzaakt door mijn diabetes. Na verschillende behandelingen te hebben gehad bij fysiotherapeut manueel therapeut en dry needling was er geen enkele verbetering merkbaar. Op zoek naar mogelijke alternatieven ben ik terecht gekomen bij Jetske. Reeds na twee behandelingen was er sprake van flinke verbetering en na nog twee behandelingen was ik nagenoeg pijnvrij en kon ik mij schouders weer goed gebruiken. Bij mijn 2e frozen shoulder ben ik direct naar Jetske gegaan en na enkele behandelingen kon ik mijn schouder weer goed gebruiken en was pijn vrij. Ik heb zeer veel baat bij de cranio behandelingen.

> Client, Santpoort


Ik ben emotioneel meer in balans

Ik had altijd last van veel onrust in lichaam en geest. Ik had al veel (psycho) therapie gehad maar was op zoek naar iets meer fysieks. Kwam via via terecht bij Craniosacraal.  Ik ben sindsdien veel bewuster van mijn lichaam ipv dat ik alleen maar aan het denken ben. Ook kan ik in dagelijkse situaties rustiger bij mezelf blijven. Ik ben emotioneel meer in balans -heb minder wisseling in buien- en minder pijn in mijn lijf.

Client, Amsterdam


De pijn van mijn onderrug verdween na één behandeling

Ik kon lange tijd niet zonder pijn op een zachte ondergrond (bank) zitten, omdat mijn stuitje naar binnen stond. Een osteopaat had dit gediagnosticeerd  en hij heeft mijn lichaam op alle mogelijke manieren geprobeerd met zijn handen te manipuleren, tot inwendig rechtzetten van mijn staartbeen aan toe. Niets hielp. Tot Jetske me ging behandelen. Langzaam maar zeker nam alles zijn natuurlijke positie weer in. Gewoon, door zachte aanraking, en door echt te luisteren naar mijn lichaam, en mij bewust te worden van wat er gebeurde en of dat in verband stond met bepaalde emoties. Ook een psychosomatische pijn in mijn rechterarm verdween na enkele behandelingen.

Client, Amsterdam


Mijn hevige terugkerende hoofdpijn na 20 jaar weg

Mijn naam is Martijn ik ben 46 jaar oud. Ik heb ruim 20 jaar last gehad van hevige terugkerende hoofdpijn vanuit mijn nek. Waar medicatie en fysiotherapie niet mochten baten, heb ik vanaf het moment dat ik bij Jetske kom voor craniosacraal therapie geen last meer van deze pijn. Ik ben blij dat ik hier nu eindelijk vanaf ben en zou niet meer weten hoe ik zonder cranio zou moeten.

Martijn, Amsterdam


Wil je meer weten, hier vind je mijn contactgegevens.